OvenAyesha offered you variety of homemade tartlets, cakes, muffins, cupcakes, cookies and etc. for any celebrations and occasions . Most importantly, its totally HALAL.. (^_^)

interested??
feel free to contact us at ovenayesha@gmail.com or 016-7462507

Friday, September 23, 2011

Birthday Celebration

Salam,

Okay, bowink kan, asik crite pasal order je.. so, ape kate, kali ni saye share sikit my personal life.. hehehee =D TAPI masih berkisarkan kisah kek.. hahaha.. hope u ols tak jemu la yek… ngee~ =D

Macam ni, time Raya haritu, my mom buat birthday celebration sempena birthday die and cucu-cucunye kat umah my Maklang kat Melaka.. Since masa tu Raya kan, jadi, buat la skali tahlil ringkas and makan-makan.. And disebabkan dah alang-alang wat kat umah Maklang kan, celebrate skali birthday my Cousin (Abg Yus), anak bongsu my cousin (Kak Lin), MAK, my son (Aiman) and my niece (Qasrina).. ha, pakej, celebrate ramai-ramai, bertambah-tambah meriah you ols.. hehehe 

And saye pun sponsored cake.. Even ketibaan saye terlewat cikit… hehehe

2 TIERS CHOCOLATE MOIST CAKE… walla~

P1010882P1010923P1010925   P1010886P1010907 P1010908 P1010909 P1010910 P1010911 

Ha, macam mane?? terliur tak tengok Chocolate Cake kat atas tu… seriously, memang berebut semua orang kalau nampak kek tu… hahaha..

Jadi, macam biasela ye, if ade yang teringin nak kek macam kat atas tu, boleh habaq mai… =) Pasal harge, jangan risau, boleh negotiate lagi and cheq jual pun memang dengan harge yang berpatutan..

okay, see ya!! =D

Thursday, September 22, 2011

Tempahan pada Bulan Puasa and sempena Raya 2011

Salam semua,

haish, dah nak habis raya, baru lah sempat nak upload picture2 time Operasi Kuih dan Kek Raya bulan puasa haritu.. itupun, ade yang tak sempat nak amik picture, terus deliver kat customer.. al-maklum, kami kekurangan kakitangan kat sini aritu.. hehehe

ape-ape pun, terima kasih yang tak terhingga kepada semua customer yang sudi memberi sokongan yang tak putus-putus pada kami… Hanya Allah sahaja yang dapat membalas budi baik kalian.. =)

P1010781P1010786 P1010785 

Blueberry Cheese Tart and Strawberry Cheese Tart ordered from Fasha, Deq Mir, Maya and Afifah.. Deq Mir and Fasha tu, my ex-schoolmate and yang Afifah tu, my ex-classmate mase study kat UUM dulu.. hehe :D Thanx korang coz support my bussiness =)

   P1010818       P1010782

 

 

 

 

 

 

Chocolate Moist Cake ordered from officemate hubby, Asri and Ust. Hafiz.. Terima kasih :)

    

P1010696

P1010693

 

 

 

Red Velvet Cake (RVC)

 

P1010823 P1010827

Cream Puff tu diorder oleh Kak Zati (geng intern mase kat Intel dulu).. hehe.. and yang Chocolate Chip Cookies tu, special request dari kawan hubby, John.. Coz ingat tahun ni, malas nak wat cookies tu tuk raye, tuptup, ade yg ingat and order rupenye.. =)  Thanks Kak Zati and Mr. John.. =)

P1010839P1010841  P1010853 P1010850

P1010842Inilah diantara gambar-gambar yang sempat disnap aritu.. Creampuff tu special order from my cousin, Kak Ziemah dan juga kawannya. Manakala yang Blueberry Cheese Cake tu pulak, special order dari officemate hubby, Kak Aizawati.. Thanks akak-akak semua.. Tuk yang kuih raye and kek raye, tak cukup tangan saye nak menaip semua nama.. ramai bebenor.. ape-ape pun, Special Thanks tuk anda semua.. Terima kasih banyak-banyak ye.. Lain kali, bolehla order kat kami lagi… hehehehe =D 

Terima kasih sekali lagi pihak kami ucapkan kepada semua yang sentiasa menyokong kami. :))

Tuesday, September 20, 2011

Tempahan sebelum bulan puasa

Semua tempahan-tempahan ni, dibuat sebelum OvenAyesha bercuti panjang dulu.. maaf ler, lambat benor kami upload picture2 ni semua.. Ni semua disebabkan adanye masalah teknikal terhadap lappy dan juga cameranye.. hehehe

Ape-ape pun, jom cuci mata tengok semua ni… =D

P1010428  Mix Cheese Tart (Blueberry and Strawberry) ordered from Sarah, Bayan Baru.

P1010445

P1010493P1010429 P1010386   P1010499 P1010492 P1010483 P1010501 Cream Puff, Handmade Chocolate Praline, Blueberry and Strawberry Cheese Tart, Chocolate Moist Cake ordered from Zaidi, Farah, Liana and Tiara… Thanks guys! Hope u’ll like it and teruskan menyokong OvenAyesha ye… =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Barbie Doll Cake

Barbie Doll Cake

Cream Puff

Cream Puff

Muffin

Muffin

KHAS KPD BLOGGER2 YG ADE BLOGSHOP.JOM KITA BERKUMPUL DI BLOGPENIAGAONLINE

 

OvenAyesha | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates