OvenAyesha offered you variety of homemade tartlets, cakes, muffins, cupcakes, cookies and etc. for any celebrations and occasions . Most importantly, its totally HALAL.. (^_^)

interested??
feel free to contact us at ovenayesha@gmail.com or 016-7462507

Friday, September 23, 2011

Birthday Celebration

Salam,

Okay, bowink kan, asik crite pasal order je.. so, ape kate, kali ni saye share sikit my personal life.. hehehee =D TAPI masih berkisarkan kisah kek.. hahaha.. hope u ols tak jemu la yek… ngee~ =D

Macam ni, time Raya haritu, my mom buat birthday celebration sempena birthday die and cucu-cucunye kat umah my Maklang kat Melaka.. Since masa tu Raya kan, jadi, buat la skali tahlil ringkas and makan-makan.. And disebabkan dah alang-alang wat kat umah Maklang kan, celebrate skali birthday my Cousin (Abg Yus), anak bongsu my cousin (Kak Lin), MAK, my son (Aiman) and my niece (Qasrina).. ha, pakej, celebrate ramai-ramai, bertambah-tambah meriah you ols.. hehehe 

And saye pun sponsored cake.. Even ketibaan saye terlewat cikit… hehehe

2 TIERS CHOCOLATE MOIST CAKE… walla~

P1010882P1010923P1010925   P1010886P1010907 P1010908 P1010909 P1010910 P1010911 

Ha, macam mane?? terliur tak tengok Chocolate Cake kat atas tu… seriously, memang berebut semua orang kalau nampak kek tu… hahaha..

Jadi, macam biasela ye, if ade yang teringin nak kek macam kat atas tu, boleh habaq mai… =) Pasal harge, jangan risau, boleh negotiate lagi and cheq jual pun memang dengan harge yang berpatutan..

okay, see ya!! =D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Barbie Doll Cake

Barbie Doll Cake

Cream Puff

Cream Puff

Muffin

Muffin

KHAS KPD BLOGGER2 YG ADE BLOGSHOP.JOM KITA BERKUMPUL DI BLOGPENIAGAONLINE

 

OvenAyesha | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates