OvenAyesha offered you variety of homemade tartlets, cakes, muffins, cupcakes, cookies and etc. for any celebrations and occasions . Most importantly, its totally HALAL.. (^_^)

interested??
feel free to contact us at ovenayesha@gmail.com or 016-7462507

Saturday, October 8, 2011

P1020014 Kek Karamel for makan-makan kat rumah.. sedap~  lain daripada yang lain.. dengan tekstur kek yang lembut dan puding di bahagian atasnya, memang menyelerakan.. tambahan lagi, ade plak warna-warna yang ceria, lagilah menambah selera and ianya  memang sedap.. recommended.. :)  If ada sesiapa yang ingin membuat tempahan, boleh hubungi atau sms OvenAyesha yek..  ^_^

P1020019100 pcs Apam Chomel dengan design Lebah, Ladybird jantan and betina.. hehe =D

 

P1020020 P1020028 Handmade Chocolate with Love theme..

P102002980 pcs Cream Puff, ordered from Abg Radhi officemate Hencik Hubby.. terima kasih :)

 P1020035 P1020031  50 cups Puding Triffle in a medium cup.. senang nak makan kalau wat size kecik macam ni.. kan? kan? kan? hehehe Papepun, boleh request if nak size besar atau kecik-kecik macam ni.. depends on customer.. no worries, we will do as best as we can to satisfy ur craving & stomach.. haha :)

P1020039 P1020038 100 pcs Blueberry Cheese Tart, dieksport ke Melaka.. hehe chewah~ eksport kunun.. :P  sebenarnye, di Pos Laju jek.. ordered from my cousin, Kak Ziemah untuk makan-makan katenye.. TQVM kak =)

P1020046Okay, yang ni pula 50 pcs apam chomel, dengan design strawberry and filling pun strawberry ordered dari Kak Liana, duduk kat Kuarters Hospital Penang.. katenye, apam ni untuk anak die untuk bawa ke sekolah.. okay, hopefully, adik-adik enjoyed ye ngan apam strawberry tu.. Thanks kak =) 

Sekiranya berminat untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami di 016-7462507 atau email kami di ovenayesha@gmail.com

TERIMA KASIH   (^^,)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Barbie Doll Cake

Barbie Doll Cake

Cream Puff

Cream Puff

Muffin

Muffin

KHAS KPD BLOGGER2 YG ADE BLOGSHOP.JOM KITA BERKUMPUL DI BLOGPENIAGAONLINE

 

OvenAyesha | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates